Servicebilar elutrustning

Vi monterar bland annat LED-ramper, arbetsbelysning, blixtljus och backljus men även batteriladdare, batteripack och installation av starkströmsgenerationer.

Servicebilar inredning

Vi monterar marknadens mest välkända bilinredningssystem från Modul-System och System Edström. Hållbara, flexibla och med många smarta lösningar.

Begravningsbilar

Våra begravningsbilar är specialbyggda för att rymma två kistor med utdragbara slädar för enkel och smidig lastning. Som tillval kan man bland annat få förvaringsutrymme i tak samt vid mellanvägg.

Djurtransporter

Vi tillverkar specialutrustade djurtransportskåp till bilar, släp och trailer efter varje kunds specifika önskemål. Naturligtvis lever våra byggnationer upp till de teknik, miljö och kvalitetskrav som ställs.

SKÅP, FLAK OCH KRANAR/LIFTAR

Vi har mångårig erfarenhet av att utveckla, konstruera och bygga kundanpassade specialkarosser med högt ställda krav på kvalité, funktion och livslängd.

Service och reparationer

Svabos engagerade personal är vår absolut största tillgång. Tack vare vår specialkompetens och långa erfarenhet utför vi de mesta inom service och reparation.